Kirsebær Karen:
Kirsebær sorbet og mandelflødeis, mandelkage bunde, rå marcipan og amerena kirsebær overtrukket med hvidckokolade og mandelsplitter.
Pris: 89.- kr
Solbær Svend:
Solbær sorbet og siciliansk mandel flødeis, fragilte bunde i amaretto og solbær marmelade, overtrukket med 2 slags kaffechokolade og drysset med guldstøv.
Pris: 89.- kr
Caviar Connie:
Pimonte hasselnød flødeis, champagne guf og blinis i beluga vodka, overtrukket med 37% Yuna hvid flødechokolade. Tilvælg 10g Gold caviar.
Pris: 89.- kr uden caviar
249.- kr med caviar
Solbær Sofia:
Solbær sorbet og vanilje flødeis overtrukket med mørk chokolade.
Pris: 75.- kr
Forudbestil din jule- og nytårsis
Fra d. 17. november til d. 28. december kan du forudbestille årets helt særlige jule- og nytårspinde – håndlavet i små, meget begrænsede antal på vores værksted i Højbjerg.
Bestilling – sådan gør du
Bestilling foregår via kontaktformularen her på siden.
Skriv venligst:
• Hvilken is du ønsker
• Antal
• Dato for afhentning
• Hvor du ønsker at afhente
Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig et MobilePay-link til forudbetaling.
Juleisen
• Bestilles senest d. 20. december
• Afhentning d. 20.–23. december
• Steder:
– Frossenpind, Højbjerg (09.00–14.00)
– Havnens Fiskehus kun d. 23. december
Nytårsisen
• Bestilles frem til d. 28. december
• Afhentning d. 23.–31. december hos Frossenpind i Højbjerg (09.00–14.00)
• Afhentning hos Havnens Fiskehus: Kun d. 30.–31. december
Løssalg
Der vil også være løssalg af isene på udvalgte decemberdage – d. 23., 30. og 31. december