Kirsebær Karen:

Kirsebær sorbet og mandelflødeis, mandelkage bunde, rå marcipan og amerena kirsebær overtrukket med hvidckokolade og mandelsplitter.

Pris: 89.- kr

Solbær Svend:

Solbær sorbet og siciliansk mandel flødeis, fragilte bunde i amaretto og solbær marmelade, overtrukket med 2 slags kaffechokolade og drysset med guldstøv.

Pris: 89.- kr

Caviar Connie:

Pimonte hasselnød flødeis, champagne guf og blinis i beluga vodka, overtrukket med 37% Yuna hvid flødechokolade. Tilvælg 10g Gold caviar.

Pris: 89.- kr uden caviar

249.- kr med caviar

Solbær Sofia:

Solbær sorbet og vanilje flødeis overtrukket med mørk chokolade.

Pris: 75.- kr

Forudbestil din jule- og nytårsis

Fra d. 17. november til d. 28. december kan du forudbestille årets helt særlige jule- og nytårspinde – håndlavet i små, meget begrænsede antal på vores værksted i Højbjerg.

Bestilling – sådan gør du

Bestilling foregår via kontaktformularen her på siden.

Skriv venligst:

• Hvilken is du ønsker

• Antal

• Dato for afhentning

• Hvor du ønsker at afhente

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig et MobilePay-link til forudbetaling.

Juleisen

• Bestilles senest d. 20. december

• Afhentning d. 20.–23. december

• Steder:

 – Frossenpind, Højbjerg (09.00–14.00)

 – Havnens Fiskehus kun d. 23. december

Nytårsisen

• Bestilles frem til d. 28. december

• Afhentning d. 23.–31. december hos Frossenpind i Højbjerg (09.00–14.00)

• Afhentning hos Havnens Fiskehus: Kun d. 30.–31. december

Løssalg

Der vil også være løssalg af isene på udvalgte decemberdage – d. 23., 30. og 31. december