Frossenpind er så meget mere end håndlavet is i superhøj kvalitet. Det er intense mundfulde, små grafiske skønheder og sublimt håndværk ned til mindste iskolde detalje. Hver eneste is overrasker smagsløgene med lag af sæsonens raffinerede råvarer, der er blevet kælet for af den engagerede og passionerede kok Hussein Mustapha.

Han har arbejdet som kok og køkkenchef på nogle af landets bedste restauranter, bl.a. Mielcke & Hurtigkarl, Restaurant Herman, Svineriet samt Michelin-restauranterne Frederikshøj, Narisawa i Japan og Vendome i Tyskland. De mange års erfaring med at sammensætte og anrette gourmetmåltider, der overrasker med vidunderlige kontrastfyldte smagsoplevelser, har givet Hussein et skærpet kreativt blik for detaljen og en naturlig lyst til at gå i dybden med de krævende processer, der skal til for at lave det absolut ultimative inden for is.

Jordbær, der ligger i sukker i fem dage. Nøje afbalanceret lakrids. Friskkværnede peanuts. Modnet kaffefløde. Økologiske havtorn. Blodappelsin med tre slags chili. Bare for at nævne et par af de tidskrævende processer, der indgår i Frossenpindene.

Hussein gør sig umage på et uhørt højt plan, og har bl.a. vundet Produktprisen 2024 for ispinden Blodappelsin Bo. Ud over de suveræne smage og smukke design, skiller Frossenpind sig ud med et solidt glimt i øjet. Navne som Peanut Poul og Havtorn Hansi trækker kvalitetsisene ned i øjenhøjde og tilføjer et godt skvæt spræl og finurlighed.

For Frossenpind handler også om kontraster. Det ypperlige & enkle. Pudsige & klassiske. Intense & uhøjtidelige. Flydende & faste. Bløde & knasende. Sødt, syrligt, stærk.

Mums.

SE UDVALGET HER

FRA MICHELINRESTAURANTER
TIL HÅNDLAVEDE ISPINDE

Frossenpind er stiftet af Hussein Mustapha.
Med over 10 års erfaring som michelinkok både i Danmark og på den internationale scene er Frossenpind skabt ud fra en tanke om at få det bedste ud af råvarerne.

På mange måder er der ikke så langt fra Frossenpind til jobbet som kok; tilgangen til at lave is er den samme. For Hussein er det at lave den perfekte ispind det samme som at stå med en menu til 2.500kr. Begge dele handler om at nørde med tingene, bruge gode råvarer og ramme de helt rigtige smage.

Frossenpinds ispinde er håndlavede på Husseins eget værksted i Højbjerg. Her bliver der eksperimenteret, udviklet og tilpasset for at sikre den samme høje kvalitet året rundt.